fredag 19 maj 2017

Vecka 20

Äntligen har sommaren kommit, dock känns det lite som om vi missade våren men men det är härligt med sol och värme.
I onsdags på vår cykling lyckades alla som deltog genomföra hela loppet! Härligt! Mycket bra kämpat trots att vi började med regn den första biten.

Idag har vi på vår mentorstid pratat om MMS
M - mat
M - motion
S - sömn
Dessa tre är så viktiga för våra elever om de ska ge sig själva chansen att lyckas så bra som möjligt. Prata gärna vidare om det hemma.

Det är bra om alla så snart som möjligt kan redovisa pengarna från kak-försäljningen. Sätta antingen in pengarna på klassens konto eller att de tas med till skolan.

Nästa vecka är är en kortvecka för eleverna, två skoldagar (måndag och tisdag). Sedan är det först en studiedag följt av långhelg. På tisdagen har de prov i svenska, grammatik, ordklasser. De har jobbat med ett häfte i skolan, det finns repetitionsuppgifter i Classroom samt text och övningar på Digilär.

Veckan efter, vecka 22, har vi två elevens-val-dagar, tisdag och onsdag. Tisdagen kommer eleverna få planera själva, vi har redan börjat titta på det idag. På onsdagen ska vi göra en exkursion i No på förmiddagen. Vi kommer vara runt spåret och vid Bysjön. Vi äter lunch på skolan men fika är ju trevligt att ha med när man är ute. På eftermiddagen kommer de som är med i Livsstil få gå och lyssna på en föreläsning.
Torsdag, 1 juni, har de prov i religion.

Trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar