tisdag 15 augusti 2017

Inför vecka 34

Hej alla!
Hoppas att ni njuter av sommarlovets sista dagar! Vi lärare har börjat jobba och förbereda hösten. Vi ser fram emot att träffa er igen!

Som ni vet är skolstarten tisdagen den 22 augusti. De första två dagarna är klassföreståndardagar. På tisdag träffas vi i klassrummet kl 8.20. Den dagen jobbar vi i klassrummet hela dagen (kl 8.20-14.00). På onsdagen är det klassrummet 8.20-9.30 sedan är det musik kl 9.50-11.15 dagen fortsätter i klassrummet till kl 14.  I klassrummet  kommer vi bla att jobba med presentationerna inför utvecklingssamtalet. Så det är viktigt att alla har sina nyladdade datorer med sig!

Vi hälsar Magnus Hilding välkommen till oss i 8c, som ni vet kommer han gå in som klassföreståndrare samt ha engelska, IUP och lite elevens val. I början av sommaren flyttade Marcus till Linköping och Gustav kommer börja i 7-9A. Vi hälsar även  två nya elever välkomna till klassen, Mohamad och Dala

Utvecklingssamtalen kommer att vara i matsalen torsdagen den 7 september och onsdagen den 13 september. Ni kommer att få hem mer information med tider.

Torsdagen den 24 augusti börjar vi läsa enligt schemat. Måndagen den 28 augusti är det dags för skolfoto.

Schemat är inte helt redo för att publiceras än, men kommer förhoppningsvis inom kort. Klassen kommer att ha musik under period 1 och de har idrott på onsdagar och fredagar.

Tips på länk:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar