fredag 24 augusti 2018

Vecka 34

Första skolveckan är nu snart slut och vi går mot helg. Nu är verkligen skolan igång igen, härligt. Vi testar schemat nästa vecka också innan vi fastställer det. Vi har fått en liten förflyttning av ME-tiden på onsdagar men inget som påverkar start- eller sluttider.

Utvecklingsamtalet, här blev det ju lite tokigt i det som kom hem till er. Idag har de som inte bekräftat de riktiga tiderna fått med en ny lapp hem. Hemskt ledsen för merjobbet för er.

Nästa vecka blir matteläxan till fredag att vara i fas på planeringen. I svenska läser vi böcker skrivna av Christina Wahldén och har bestämt att läsa minst en timme per vecka utanför lektionstid. Var och en väljer själv när det passar bäst, det kan ju vara i skolan på raster, på studiestöd eller hemma. Men till nästa fredag ska vi ha läst.

Idrotten, nu är det ute som gäller, mångkamp. Veckan startar med idrott på måndag morgon, så kan ju vara smidigt att åka ombytt hemifrån.

Föräldramöte kommer bli den 22 oktober och den 24 oktober på Facetten, en förvarning, inbjudan kommer. Ni väljer vilken dag som passar er bäst.

Trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar