måndag 1 oktober 2018

Vecka 40

En ny vecka har startat. Den här blir en kortvecka för eleverna eftersom det är studiedag torsdag och fredag och alltså ledigt för dem.

Tisdag är det prov i so. På eftermiddagen är det dags för ett längre elevens val-pass, kl 14.05-15.35 då många kommer ha sin lektion  på Facetten och några kommer ha extra stöd i kärnämnen uppe på skolan. Detta gäller mellan vecka 40-48.

På onsdag är det dags att ha boksamtal med Christina Wahldén. Klassen är delad i tre delar och alla får 20 minuter med Christina då de får chansen att ställa frågot om hennes böcker och skrivande. Målet är att få veta så mycket som möjligt om författaren Christina och hur hon kan ses i sin litteratur och hur tiden speglas i böckerna. Alla får sedan sammanställa infon, delge varandra för att slutligen själva visa att de kan beskriva detta i ett litet förhör.

Orienteringen går mot sitt slut, nästa torsdag, 11 okt, är det dags för årets orienteringsdag. Klassen har start 13.20 vilket innebär att de sedan slutar efter målgång.

Vi har i nuläget lite problem med värmen i vårt klassrum, saken är anmäld och de jobbar på problemet men se till att ha en varm tröja med dig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar