torsdag 1 juni 2017

Vecka 22

Nu har terminens två sista heldagar med elevens val genomförts. Många i klassen har ägnat mycket tid till att träna inför dagens prov i religion, så nu hoppas vi att det gick bra. 

Igår var vi och lyssnade på ett föredrag av Suad Ali, en helt fantastisk tjej som visar hur långt man kan gå om man har viljan, ambition och är fokuserad.  

Idag på första timmen har vi haft besök av Magnus Hilding. Magnus jobbar just ni i arbetslag B med åk 9 men kommer till hösten ut till oss. Han kommer ha klassen i engelska (förutom tyska där vissa redan har honom) och ska också bli klassföreståndare tillsammans med mig, Lotta.

Nästa måndag och tisdag är det lediga dagar. Onsdag till fredag är vanliga skoldagar med läsning enligt schemat. Till onsdag ska alla ha gjort klart sina diagnoser i matten (stod på måndagens planering). Henrik är föräldraledig så det blir vikarie på idrotten resten av lektionerna. Idag hade Glenn lektionen, så det blir lite olika.

Vecka 24 - terminens sista skolvecka!
Måndag och tisdag - läsning enligt schemat
Onsdag - klasskamp, friluftsdag där klassen tillsammans kämpar och löser olika stationer. Kläder efter väder, men lämpliga att röra sig i, trevligt att ha med fika till förmiddagen. Vi äter lunch i skolan, slutar cirka kl 13.
Torsdag - komp för företagsorienteringen
Fredag - avslutning, vi samlas kl 8.20 i klassrummet, går sedan till kyrkan lite efter kl 9 och slutar där cirka kl 10.30

Eftersom jag är ledig i morgon så önskar er redan nu en trevlig helgInga kommentarer:

Skicka en kommentar